top of page

line-up  2024   

Kalaset

Det prisvindene band gør sig klar til at indtage store vega til sommer 2024 samt love nyt musik til foråret. Musikredaktionen GAFFA tøvede ikke med at give både deres debutalmbum og forårskoncert 5 stjerner og med kommentaren ”Dét dér. Det er musik, der kan få et halvt hundrede tusinde mennesker til at hoppe i takt og rammes af dagen-der på hæshed.” 

KALASET har bygget et hus. Et hjem. Alle er inviteret. ”Og netop dét, er essensen i KALASET’’ Bandet som i 2,5 år har boet sammen i en lille by udenfor skanderborg, er nu flyttet fra hinanden til alle afkroge af Danmark.

KALASET emmer af ung energi og kraft, som udspilles i en skarp vokal og et fængende band. Med catchy melodier og tempofyldte numre inddrages tilskuerne i KALASET musikalske univers

  • Spotify
  • Instagram
  • TikTok

Aphaca

Rumle Hueg Kærså, Bertram Ask Plauborg, Bertil Engberg Nielsen og Noah Elias Rasmussen mødte hinanden på Det Frie Gymnasium på Nørrebro i København. Den alternative skoles demokratiske og kreative DNA slog rod i de fire venner der først og fremmest havde musikken til fælles. Som en mælkebøtte gennem asfalt blev APHACA til.

Deres lyd er umiddelbar, nostalgisk og tidløs, men lige her og nu, funderet i en naturlig nysgerrighed for det enkelte instrument. Teksterne er lige så direkte, som de er billedlige, og trækker på nerven i ungdommen, om man er blomster- eller mælkebøttebarn. Resultatet er en fuldkommen umiddelbar og rendyrket der, der indebærer flerstemmigt drengekor, 70’er synthesizere, akustisk guitar og trommer, der helst skal lyde, som kom det fra øvelokalet.

APHACA har ulmet i den danske undergrund med udgivelser som triple-singlen, ’Flora Flora’, og 2022-albummet, ’ET AAR UDEN DIG’. Og deres nyeste single ’Mig Og Min Mund’

  • Spotify
  • Instagram
  • TikTok
Aphaca_ 2023_Emil Næsby Hansen.jpg
bottom of page